Hei igjen!
Som tidligere nevnt, var vi i Tarabuco på søndag. Vi dro på en arrangert tur med skolen. Som de morgenfuglene vi er, møtte vi opp ti på 6 søndag morgen, kun 20 minutter etter skjema.
Som dere kanskje har fått med dere, er det mye å feire her i Sør-Amerika. Denne dagen var det innhøstingen som skulle takkes for/feires. Festen var som sagt av slaget folklore, hvor de lokale synger og danser med fine kostymer. Til og med visepresidenten tok turen for å få med seg denne festligheten. For oss var det litt for mye folk, og litt for varmt. Derfor satt vi mesteparten av tiden i skyggen og koste oss med en kald øl og fulgte med på det som var å se :)
Turen var meget vellyket, og det var ålreit å få et lite kulturelt innslag innimellom alt feltarbeidet.
Igår hadde vi igjen en samtale med Alexis, som hjalp oss videre med flere personer å intervjue, og idag har vi snakket med Willer. Nå har vi fått mye hjelp, og føler at ting begynner å falle på plass. :)
Fredag skal vi som dere ser på bildet, ha Noche Noruega på skolen. Da skal vi varte opp med kjøttkaker, eller kjøhkater om du vil. Ellers skal vi høre på norsk musikk, og tilogmed lære oss litt reggaton(?). Dette gleder vi oss til!
Ellers må jeg si det er med litt blandede følelser jeg skal forlate Sucre. Jeg liker meg utrolig godt her i byen, men allikevel skal det bli deilig å bevege litt på seg og se litt nye steder!
håper alt fortsatt er bra, sees om 6 uker :)
p.s: jeg er veldig klar for sykkelturer med deg, anna! håper du får det fantastisk fint i Bali. :)) gleder meg til å se dere alle igjen!
-Camilla.
Bokelsker med luksusproblem.
12 years ago
Hei!
ReplyDeleteTina, håper du kan varte opp med et måltid med disse kjøhkaterene når du kommer hjem til sommeren. Gleder meg allerede.He,he,he!!
Godt dere ikke skrev opp tilbehøret også, har ikke fantasi til å tenke ut hva kålstuing kunne ha blitt til.
Klem MammaMonica xxx
Hei!
ReplyDeleteTina, håper du kan varte opp med et måltid med disse kjøhkaterne når du kommer hjem til sommeren. Gleder meg allerede, he,he,he. Godt at de ikke skrev opp tilbehøret også. Jeg har ikke engang fantasi til å tenke ut hva kålstuing kunne ha blitt til. Uansett, håper gjestene satte pris på det norske kjøkken.
Klem MammaMonica xxx
Hei Tina. Det er godt å se at du holder norske kokekunster vedlike.Nå er dere vel klare for ennå en storfeiring der dere er, den katolske kirken feirer jo påsken så det holder. Var borte og kikket på Kaja uten "reggis", hun var faktisk ganske pen.Ellers går det definitivt mot vår her, så det første bildet av en hestehov i avisen idag. Skal hilse fra bestefar også. Hilsen mormor
ReplyDelete